Set Corset Pretios Insertii Bleu + Fusta Tulle

Cod: 0360

1,100.00 lei

Preţ total cu TVA.

Ghid marimi
XS
S
M
L
Bleu
Alb
Negru
Adauga inca o fusta
0.00 lei
 

Sau

Descriere produs

Corsetul pretios nude din tweed cu micropaiete discrete si insertii fine de fire metalizate bleu-vernil este acea piesa clasica si rafinata care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Design-ul atemporal, croiul impecabil si materialul sofisticat din care este lucrat acest corset reprezinta o piesa usor de asortat.

Setul format din corset pretios si fusta din tulle tip printesa este acea tinuta versatila care va face fata cu brio oricarei invitatii. De la tinuta de cocktail si cina festiva la tinuta de cununie civila sau petrecere de absolvire, corsetul pretios asortat cu modelele noastre de fuste iti asigura o aparitie memorabila.

Cupele incorporate in corsetul construit cu balene subliniaza frumusetea bustului iar croiul romantic al fustei midi din straturi de tulle diafan iti ofera un aer boem si rafinat. Le poti purta impreuna, dar si separat in diferite combinatii.

 

 

Detalii produs

Intretinere: A nu se curata chimic / Spalare manuala

Material: Cupe incorporate in corset construit cu balene;  Corset:80% poliester, 15%poliamida, 5% fir metalizat, captuseala matasoasa pentru un plus de confort; Fusta tulle: 95% poli; 5% elastan

Sistem inchidere: corset cu inchidere reglabila la spate prin snur, fusta cu fermoar ascuns

Durata productie comanda personalizata pentru Set Corset si Fusta Tulle: 5 zile lucratoare

Ai nevoie de ajutor?
0730952950