Iubim rochiile ce par desprinse din povesti, iubim detaliile pretioase si cel mai mult  iubim sa vedem femei fericite.

Magia din spatele rochiilor create in atelierul nostru prinde contur prin pasiunea pentru frumos si creativitatea noastra dar si prin maiestria si experienta de a lucra manual fiecare detaliu ce complimenteaza o rochie. Design-ul sofisticat si feminin al rochiilor este desavarsit de finisajele impecabile si delicate.

Fiecare rochie spune o poveste incarcata de mister si senzualitate. Fiecare rochie are ca sursa de inspiratie un anumit personaj feminin. Fie ca emana gratie si inocenta sau putere si senzualitate, toate rochiile incurajeaza femeile sa-si sarbatoreasca frumusetea in fiecare zi si sa radieze de fericire.

Indemnam femeile sa indrazneasca mai mult, sa creada in ele si sa-si proclame drepturile de a fi admirate. Clientele noastre sunt libere si sofisticate.

Ange Atelier nu produce piese vestimentare in serie, asadar majoritatea rochiilor de ocazie si pieselor special create de noi au detalii lucrate manual precum broderiile, detalii de finisaje,  perle, pene aplicate manual astfel incat fiecare rochie are acel ceva doar al ei.

Ca o reactie la cererea din ce in ce mai mare de piese unice, au aparut piesele editie limitate pe care le-am creat cu o mare atentie la detalii, din tesaturi pretioase, in care clientele investesc pentru a se simti apreciate la adevarata lor valoare.

Pentru ca orice femeie este unica, clientele isi pot alege un design propus de noi si il pot personaliza dorintelor pe care le au.

Mai mult decat atat, le oferim clientelor posibilitatea de a comanda o rochie care nu se incadreaza intr-o masura standard, ci custom made, fiecarei cliente ii este realizat un tipar personalizat pentru fiecare produs comandat astfel incat sa i se potriveasca perfect.

Ceea ce ne mandrim sa oferim este bucuria de a purta o piesa unica sau editie limitata, special creata pentru tine. La noi in atelier  rochiile nu sunt croite, ci modelate pe trupul si spiritul femeii.