Informatii Livrare

Livrari Nationale

Livram in toata tara prin intermediul FanCourier direct la domiciliul tau. Transportul este gratuit pentru localitatile in care exista sediu Fan Courier sau se afla pe lista localitatilor fara km exteriori . Livrarea produselor aflate in stoc pe masurile standard se face in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Livrarea comenzilor personalizate se face in 4-14 zile lucratoare in functie de modelul ales.  Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.

Odata ce rochia este preluata de curier, iti vom transmite AWB pentru a urmari coletul.

Livrari Internationale

Pentru livrari internationale, lasati-ne un mesaj la adresa contact@angeatelier.ro

Retururi si Schimburi

Multumim pentru comanda facuta. Daca nu esti 100%  satisfacuta de produsul primit, suntem aici  sa te ajutam sa schimbi produsul respectiv sau sa il returnezi si sa-ti primesti banii inapoi.

Returnarea produselor

1. In conformitate cu OUG 34/2014 aveti posibilitatea de a returna  orice produs marime standard in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului. Returul coletului se realizeaza folosind acelasi serviciu de transport prin care s-a efectuat expedierea: Fan Courier, la adresa: Prahova, Ploiestiori, Irish Town, Str Rozmarinului 3 – Ange Atelier Design – 0730 952 950

2. Notificarea scrisa trebuie trimisa pe email la adresa contact@angeatelier.ro si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, codul numeric personal Cumparator si contul IBAN Cumparator ( contul in care va vom restitui suma aferenta produsului returna), numarul facturii, numele produsului. Produsele returnate vor fi insotite obligatoriu de o copie dupa factura fiscala emisa de Vanzator.

3. Returul produsului trebuie sa fie efectuat in husa personalizata ANGE ATELIER si in ambalajul original al acestuia. In cazul returnarii produsului in alta cutie decat cea in care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat daca produsul nu prezinta urme de uzura, nu este deteriorat, are toate etichetele atasate si este complet.

4. Va vom restitui contravaloarea produsului returnat in maximum 14 zile calendaristice din momentul in care returul dvs. ajunge la sediu nostru.

5. In cazul in care ati achitat produsul online, prin card bancar, va vom restitui suma aferenta produsului returnat in acelasi cont bancar din care ati efectuat plata.

6. Returul poate fi refuzat de catre ANGE ATELIER DESIGN in urmatoarele situatii:

6.1. In cazul in care produsul s-a realizat pe masurile clientului, acesta nu se poate returna.
6.2. In cazul in care cererea de returnare depaseste termenul de 14 zile calendaristice prevazut la art 1.
6.3. In cazul in care se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, respectiv avand toate etichetele intacte impreuna cu toate documentele care au insotit produsul/produsele returnat(e).
6.4. Nu vor fi acceptate la retur urmatoarele produse:
–    Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;
–    Produsele care prezinta semne de purtare, spalate sau care miros a parfum.

7. Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre CUMPARATOR acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

8. Retururi de produse defecte

In cazul în care consideraţi că produsul nu se afla in conditie perfecta în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat telefonic la 0730952950 sau prin email la contact@angeatelier.ro şi să furnizaţi datele despre produs şi deteriorarea pe care o prezintă.

De indata ce primim produsul returnat, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Rambursarea sau înlocuirea va avea loc cât mai curând cu putinţă, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care v-am confirmat printr-un e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform.

In cazul în care produsele prezintă orice defect, vă vom rambursa contravaloarea integrală a acestora.

! Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizate. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si a ambalajelor originale!

!Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. Daca rochia nu se potriveste din prima cerintelor tale, suntem fericite sa o retusam gratuit si sa ti-o trimitem in stare perfecta inapoi. (Conform O.G nr. 34/2014: nu se pot returna  produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.)

  Formular retur

  Potrivit legislației în vigoare, CUMPĂRĂTORUL are dreptul să notifice în scris VÂNZĂTORUL că renunță la cumpărare fără penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

  Date comandă

  Optiunile mele de retur sunt:*
  Doresc produsul realizat pe masura personalizataDoresc sa il schimb cu un alt produs masura standardDoresc sa primesc contravaloarea in bani

  Conform termenilor si conditiilor, declar ca produsul pe care il returnez:


  In cazul in care produsul nu respecta cerintele de mai sus, coletul va fi retrimis automat catre CUMPARATOR acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere, sau se vor evalua prejudiciile aduse urmand sa retinem o suma din valoarea produsului.

  ----------------------------

  Date client

  ----------------------------

  Motiv de retur:

  ---------------------------

  Nume produs(e) returnat(e):

  Va vom restitui prin transfer bancar contravaloarea produsului returnat in maximum 14 zile calendaristice din momentul in care returul dvs. ajunge la sediu nostru.


  Citeste Termeni si Conditii

  Informatii importante

  Culori

  Desi facem tot ce este posibil pentru a oferi o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile originale ale produselor, existenta unei game variate de monitoare poate  face ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele reale. De aceea nu putem sa garantam faptul ca ceea ce afiseaza monitorul dvs. respecta 100% culoarea produsului.

  Calitate

  Toate produsele noastre sunt verificate pentru calitate si controlate pentru orice defect inainte sa fie livrate clientului. Daca se intampla totusi sa primiti un produs care nu se afla in conditii perfecte, va rugam sa ne contactati imediat.

  Disponibilitatea produselor

  Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagina acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Insa unele se pot face la comanda, asa ca ne puteti trimite un mesaj sa ne intrebati despre acestea. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.