Informatii Livrare

Livrari Nationale

Livram in toata tara prin intermediul FanCourier direct la domiciliul tau. Transportul este gratuit pentru localitatile in care exista sediu Fan Courier sau se afla pe lista localitatilor fara km exteriori . Livrarea produselor aflate in stoc pe masurile standard se face in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Livrarea comenzilor personalizate se face in 3-7 zile lucratoare in functie de modelul ales.  Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.

Odata ce rochia este preluata de curier, iti vom transmite AWB pentru a urmari coletul.

Livrari Internationale

Pentru livrari internationale, lasati-ne un mesaj la adresa contact@angeatelier.ro

Retururi si Schimburi

Multumim pentru comanda facuta. Daca nu esti 100%  satisfacuta de produsul primit, suntem aici  sa te ajutam sa schimbi produsul respectiv sau sa il returnezi si sa-ti primesti banii inapoi.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014.  Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti ca renunti la cumparare, in termen de 24 h de la primirea produsului urmand sa returnezi coletul in maximum 5 zile de la primirea produsului.

Notificarea scrisa trebuie trimisa pe email la adresa contact@angeatelier.ro si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, codul numeric personal Cumparator si contul IBAN Cumparator, numarul facturii, numele produsului.

Produsele returnate vor fi insotite obligatoriu de o copie dupa factura fiscala emisa de Vanzator.

Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizate. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si a ambalajelor originale.

Cheltuielile aferente returnarii produselor vor fi suportate de catre cumparator.

Dupa ce primim si verificam rochita, vom plati contravaloarea returului in cel mult 10 zile de la confirmarea returului, in contul bancar indicat de client. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport pentru retur.

Clientului ii este recomandata refuzarea coletelor ce prezinta urme de desfacere sau deteriorare grava.

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. Daca rochia nu se potriveste din prima cerintelor tale, suntem fericite sa o retusam gratuit si sa ti-o trimitem in stare perfecta inapoi. (Conform O.G nr. 34/2014: nu se pot returna  produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.)

Informatii importante

Culori

Desi facem tot ce este posibil pentru a oferi o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile originale ale produselor, existenta unei game variate de monitoare poate  face ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele reale. De aceea nu putem sa garantam faptul ca ceea ce afiseaza monitorul dvs. respecta 100% culoarea produsului.

Calitate

Toate produsele noastre sunt verificate pentru calitate si controlate pentru orice defect inainte sa fie livrate clientului. Daca se intampla totusi sa primiti un produs care nu se afla in conditii perfecte, va rugam sa ne contactati imediat.

Disponibilitatea produselor

Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagina acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Insa unele se pot face la comanda, asa ca ne puteti trimite un mesaj sa ne intrebati despre acestea. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.